Studio TMC is een onafhankelijk, professioneel grafisch bedrijf dat zich richt op de visuele communicatie en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een modern en klantgerichte totaalleverancier.

Studio TMC heeft een zeer ervaren en professioneel grafisch team tot haar beschikking. Op deze manier garanderen we u producten van een zeer hoge kwaliteit. Wij realiseren dit op een creatieve en innovatieve manier. Hierbij kunt u denken aan banners, billboards, verpakkingen, flyers, huisstijlen, folders, posters, stickers en nog veel meer… Studio TMC beschikt over een modern printerpark.

Verder beschikken wij over een eigen giftshop, Toko TMC, gevestigd in het gebouw van Studio TMC op de hoek van de Sabakoe-/Stondoifistraat te Morgenstond.
Voor al uw exclusieve Surinaamse souvenirs en ansichkaarten bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden veel producten aan met daarop prachtige vogels, natuur en cultuur van het bijzondere land Suriname. Ook willen we u graag van dienst zijn als u een eigen foto heeft en deze wil laten printen op een van onze producten.

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.30u t/m 16.30u